Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Fun Lovin’ Criminals - Mimosa [1999]


Πάμε πίσω στο 1999. Έχω μια αδυναμία στα άλμπουμ που στα ψιλά γράμματα υπάρχει ημερομηνία προ της νέας χιλιετίας. Ίσως απλά νοσταλγώ τις πιο ανέμελες μέρες μου.

Το συγκεκριμένο cd πάντως, είναι ότι πρέπει για ανέμελες στιγμές. Ακόμα καλύτερα θα ήταν βέβαια με ένα MohitoMimosa) στο χέρι και ξάπλα δίπλα σε μία πισίνα. Αλλά αφού το καλοκαίρι πέρασε και ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, ας κρατηθούμε λίγο από τον ήχο. Ακόμα και νοερά τα ταξίδια είναι ευχάριστα. Fun lovinCriminals λοιπόν και «Mimosa».

Ένα πολυσυλλεκτικό cd με στόχο να σε ηρεμίσει και να σε χαλαρώσει. Περιέχει λίγα νέα τραγούδια («Couldn't Get It Right»), lounge διασκευές προηγούμενων επιτυχιών του συγκροτήματος («Scooby Snacks», «Coney Island Girl») από τα δύο πρώτα άλμπουμ και διασκευές κλασσικών επιτυχιών («Shining Star», «The Summer Wind», «We Have All The Time In The World»). Αν τώρα το αγοράσεις ή το κατεβάσεις και τσαντιστείς που δεν μπορείς να είσαι στην παραλία γιατί χειμώνιασε τι να σου πω; Κράτα το για το επόμενο καλοκαίρι. Πάλι επίκαιρο θα είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου